Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skin som en sol!


Kavaljererna står på rad,

ifrån Haparanda till din lilla stad.

Sträck på dig blyga kvinna,

sträck ut en hand och du får napp en vacker dag.


Lägg ut en långrev,

av drömmar och krav.

Sträck på dig så att du syns,

men spela inte alltför sval!




Fri vers av Tollwut
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut