Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka på burk

Billig lycka
Tillfällig lycka

Svälj en substans
Var falsk

Göm dig bakom kemikalernas rus, snart vaknar du ur dimman och ångesten biter dig hårdare än innan du svalde det där förbannade pillret.
Lura dig själv, var falsk och fall längre ner i hålet.

Var är hjälpen? ska jag sitta här ensam och skrämma iväg mina hjärnspöken som redan hotat mig.

Letar febrilt efter telefonen, hittar den men vem ska jag ringa? vem? vem? vem?

Sväljer ett till piller
30 min senare ler jag, jag ler av falsk lycka.




Fri vers av Alwan
Läst 339 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-15 19:57



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Djupt rörande och en väldigt målande och bred beskrivning av "missbruk". Bra.
2015-03-16

    xilenie
Shit. Extremt stark, extremt berörande... Igenkänning. Wow.
2014-10-02

  Connie
Stark berörande, jag vet hur det känns! Men tack och lov kom jag lindrigt undan!
2014-08-07

  Oscar E Quinn
Mycket bra text!
2014-08-07

  Angel of love
Jag har ett agg mot dessa lyckopiller som skrivs ut utan nån riktigt uppföljning.
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan