Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Det brinner en eld i honom
Som slukar alla kvinnors hjärtan

Det brinner en låga i tornet
Som ger hopp åt dem som kommit bort

Det brinner inuti
En fasans brand som vägrar slockna

Det brinner i mellan oss
Så fort det blir för nära

När sommaren slocknar
Slocknar vi med den

Likt elden i honom
Som slagit sig till ro

Likt lågan
Som slocknar och tar allt för många liv

Men minnet av hettan
Och ärren från vår tid
Bär jag med mig
Och går vidare mot något som ska tändas på nytt.





Fri vers av Omedvetandet
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-15 23:10



Bookmark and Share


    Hecate
Man blir lite beroende av den, den där elden, eller hur?
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet