Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iaktta, välja och vraka, skapa


Rovfiske

En gång hörde jag
en fotograf säga,
att han med sitt
teleobjektiv
kunde zooma in
oräkneliga objekt,
och på så sätt;
och på samma sätt,
som en poet
liksom rovfiska,
och välja och vraka
bland motiven,
som det gäller
att fånga,
tillreda,
och göra
en bra
komposition av




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2014-07-16 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP