Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adjö till den härliga sötman, i fantasin redan ( choka )



jag kan ej komma...

vill inte våga testa
mina gränser,
eller någon annans;

otöjbara...
väl surrealistiska
( de fångats i dröm,
tagits till verklighet
utan bruksanvisning..
ansågs onödig: gränslös
och total vet ju
alla hur det fungerar )...

vill inte våga
komma dit var någon
väntar på mycket:
på hjälp med tristess -
vad som helst...cirkus...

säger nej till sötnosar...

tänder ej... tänker på ' tand '







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-17 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat med känsla och inlevelse
2014-07-18

  TrollTörnTrappan VIP
Beundrar formuleringarna i denna! Känns som jag hänger med på noterna, mitt i en kärv mix mellan confusing och klargörande... Dina ord får fram en härlig ärlighet kring motiv för (att avstå) yttre interaktion, såsom det inre föreställer sig denna (vilket långt ifrån alltid visar sig stämma sedan man väl ville våga...)
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran