Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig


På dagen ...

Titta upp mot den klarblå himlen.
Se, där svävar ett ensamt moln.
Det är ditt moln.
Det finns där för dig, min vän.
Det finns där bara för dig.

Om natten ...

Titta upp mot den kolsvarta himlen.
Se, där lyser en ensam stjärna.
Det är din stjärna.
Den lyser för dig, vännen min.
Den lyser bara för dig.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-17 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP