Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inget annat val än att tro på kärleken


Låta den få genomsyra hela min kropp

För hatet är ju inget option

Så det går ju genast bort

För att behöva gå och hata allt och alla

är väl ingen sport

Någonting som man kan må bra utav

Negativa tankar som i ens huvud bara är ute

och flyger och far

Flyger vilt omkring helt blinda för verkligheten

Nä, då är det bättre att tro på kärleken

För trots att den har sårat mig många gånger

så vet jag innerst inom mig själv

att när det väl gäller så är kärleken mitt sista hopp

För utan den så dör jag, kort och gott

Vissnar

Så jag har inget annat val...

Ken Cassel
17/7-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-17 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel