Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om att de kommer att plocka dig

Maffian är i farten
Och de är tydligen ute efter dig då du vet vad du har
gjort dig skyldig till
Så du vet väl om att de kommer att plocka dig
Reka sig fram till dig
Så om du inte går djupare ner under jorden så lär du
inte ha en endaste chans att klara dig
Så vad väntar du på egentligen?
Du får göra som nordvietnameserna gjorde under kriget
Gräva ner dig där de alla sen försvann
Men så älskade de ju också sitt land
Ett krig som annars var fyllt med både fy och skam
Va, är du kvar här ännu
Då är du inte rädd om livet, tydligen
För du vet väl om att de som jagar dig tillhör maffian
Spring!!!

Ken Cassel
16/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger
Publicerad 2014-07-18 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel