Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga

Jag vågar inte sova ensam
Och du vågar inte sova bredvid

För du vet att allt kan bli förstört
Igen

Men jag kan inte sova
För drömmen kommer i kapp
Och jag orkar inte det

Jag behöver någon som håller om mig
Och säger att allt blir bra

Men jag vågar inte fråga




Fri vers av Omedvetandet
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-18 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet