Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Förlorad som du ~

Förlorad i alltet
av skrikande viskningar
av förödande fördomar
av skärande blickar
av dödande lögner

Förlorad i sig själv
av förakt
av ångest
av alltet

Det är jag

en homofil
en yngling
en palltrea
en ovän
en kvinna
en man
en rasist
en invandrare
en tjockis

en som du...

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind