Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rosor i Tyrolen

Hon dansade en sommar
lät männen komma
och sedan gå

hon sjöng deras nektar
ur de öppnade dalarnas
bugande spiror

men lät rosen växa
med vassa törnen
i bergens skugga




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-19 22:16



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert, och lite sorgligt. (Jag tyckte först det stod "Utan trosor i Tyrolen", hahaha.. ;)
2014-07-20

  Lehva VIP
Tänkvärd, vass och vemodig text. Bravo.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP