Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dikta är som att baka bröd

Att dikta är som att baka bröd
Degen består av
tankar, minnen och erfarenheter
Den knådas och kavlas i hjärnans
labyrinter
Sedan får degen gräddas
i tankarnas ugn
Från ugnen tar man ut
små kakor
i form av aforismer
limpor i form av noveller
eller små bakverk med fyllning
i form av dikter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 13:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Smakfull dikt!
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP