Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är prio #1

Det blir ofta fel när jag vill göra dig glad.
För du är lite läskig, och jag är väldigt feg.
Och jag är nog också lite läskig.

Men det gör mig så ledsen att du är så långt bort hela tiden.
För lite skräckblandat pirr i magen är en bra del av livet.




Övriga genrer av pyre
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-19 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre