Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt är livet

Sånt är livet:

Man bär sin ungdom ner i källaren.

Nu råder Kung Kräk
och Kung Korrupt

Dom släpar upp smutsen
ur en annan källare


(1993-08-28)




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-19 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP