Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet


Vi är som fångarna på fortet

Jag tänker mig livet som
"Fångarna på fortet"....
Vi kommer att utsättas för olika prov
som får oss att kämpa om olika nycklar,
som gör att vi kan öppna låsta dörrar
i oss själva.




Fri vers av WyS VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-20 11:04



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Mycket fin dikt som berättar mycket om att leva, fint WyS!
2014-08-05

  Lehva VIP
En klok iakttagelse:-)
2014-07-20

    ej medlem längre
Ja, just så är det - så fint tolkat.
2014-07-20

  Lars Hedlin
JA och proven är inviduella anpassade före var och en av oss..kram
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP