Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning och kärleken

Morgon
och det går att minnas
också kärlekar
som ännu mognar

för tiden är en klocka
som drivs av solen
och längtan är ny
varje gryning


Möten
blickar och dofter
av kvinnan som är
där havet slutar

där forsen är flödet
som syrar närheten
och får himlen
att skimra i lila

och av henne
som står naken inför Gud
och skriver sitt namn
i den ångande jorden


Kärleken är
kyss och älskog
och den beröring
som är hand mot hand

hjärta mot hjärta
ord mot ord
drömmen som är min
att ge som gåva

till henne som ser
att ljuset föds
där vi väljer
att vandra








Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-21 07:28



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vacker poesi!
2014-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text.
Mjukt och fint.
2014-07-22

  WyS VIP
Vackra ord!
2014-07-22

  Carina Bendix
Vad vackert!
2014-07-21

  Nasrin
mycket fint skrivet och tänkvärda rader
2014-07-21

  Lärling
Mycket fint skrivet!
2014-07-21

  louisegirl
Mycket fint skrivet!
2014-07-21

    ej medlem längre
Oj vad bra.Fängslande och proffsig.
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP