Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min väninna ville prova sin nya kamera...bild i rörelse. Ta på dig något vitt ...dansa dig fri!


På en ensam scen under en bro

Bjud upp till din egen dans

Dansa Dig fri

Våga tappa fotfästet

Inga rörelser är fel

Lek, lev...njut av den du ÄR!







Fri vers av WyS VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-21 19:47



Bookmark and Share


  själensfrihet
Jätte fint
2014-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar uppmaning...
2014-07-25

  Lars Hedlin
Ömt vackert fint ;)
2014-07-23

  Lehva VIP
Livsglädje:-). Och härligt foto.
2014-07-22

  L.byström
Underbart!!
2014-07-21

    ej medlem längre
Ja, just så - så bra!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP