Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöt eufori

Blöter ner
Allt jag ser

Blöt inombords
Blöt utombords

Blöter ner
Allt jag kan

Euforiskt

Det rinner
Det rinner överallt

Blöter ner
Allt

Fantastiskt

Flyter samman
Flyter ihop

Blöter ner
Mitt hjärta

Fylls av kärlek
Torkar upp

Till slut.




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 363 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-07-22 00:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så fint skriven. Sparar denna! Lite torftig kommentar - men orkar inte mer än detta just nu. Kram :o)
2014-09-12

  Tobias Haglund
Jag får frihetskänslor när jag läser denna. Glädje och "eufori", som du själv skrev.
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-07-25

  Lars Hedlin
Underbara väta i kropp och sinne ;)
2014-07-23

  Connie
Härligt! Du har flyt, fortsätt lek och plaska!
2014-07-22

  Eliza-69
Härligt blött :)
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr