Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sätt

jag knöt tyg om stenen
och om stenen som omslöt
allt det flyktiga
i livet

i det kalla vattnet
lade jag allt
för att överleva




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-22 16:21



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Till synes enkelt, kanske, - å vad
vackert. Kände väl igen mig själv
i andra stycket: MÅSTE duscha
iskallt varje dag, annars dör jag
nog, - i förtid!
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP