Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter kluven, saknad.


Kluven hjärtas röst


Ett kluvet hjärtas röst
Ej längre skänker tröst.

Ett kluvet hjärtas tröst
Ej längre i mitt bröst

Ett kluvet hjärtas bröst
Ej sommar bara höst






Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP