Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnas dig som du var.


Låter mig

Låter minnet av dina händer mot min hud ta mig nära.
Närmre den stund vi utforskade och famlade.

Låter smaken av dina läppar emot mina smeka mitt sinne.
Frigöra allt som en gång fängslats i schackel av förbjudna minnen.

Låter vinden smeka min kind såsom vi en gång andades som en.
Delade ett andetag, ett hjärtas slag bara du och jag.

Låter mig, höra säga dig.
Så nära mig, bara älska dig





Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP