Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är någonting som vi alla måste ha


för att kunna överleva och må bra

Kunna skratta och vara glad

Den gör oss kreativa helt enkelt

För kärlek är som näring till själen

Gör en riktigt stark inombords

Får ens kropp och sinne att klara av långa

ensamma kalla nätter på gott och ont

Den kan även göra så att man offrar sitt liv

för någon annan

Den ultimata uppoffringen

Det är kärlek det

För utan kärleken blir vi alla svaga och kraftlösa

och tappar lätt modet och respekten

för oss själva

Och då det är mycket lätt hänt att man gör

någonting dumt som inte är allt för

genomtänkt eller så speciellt sunt

För när hatet försöker ta över makten på kärlekens fat

blir det lätt blodbad då människorna faller

som käglor som står uppstaplade

rad efter rad

Nä, då är det nog bättre att vi alla ger varann

lite kärlek istället, tycker jag

Ja, så att vi alla människor runt hela jorden

kan få må bra varenda eviga dag

För det är någonting som jag mer än gärna

skriver under på

Så ta fram din kärlek och dela med dig utav den

För det har du tillbaka

Den kommer igen...

Ken Cassel
24/7-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-24 06:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel