Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...temat är lånat av okänd tänkare, som sagt...


Om kärlek...


Någon har sagt
Att om man inte
Kan få den man älskar
Får man älska
Den man kan få

Någon har sagt så

Du gav din glänsande nyckel
Till en annan
En novemberdag
Och drömmarna kanske dog för nu

Men livet går vidare
Allt kan hända
Ibland tar livet turer
Som ingen kan ana

Tills dagen kommer viskar kärleksfulla rösten

Kan man inte få
Den man älskar
Får man älska

Den man får...


/TT

(c) 2014




Prosa av TT
Läst 337 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-24 07:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Eller så är den som du valde sen som blir den verkliga kärleken...<3
2014-07-25

  wildah
Jag hoppas bara att det blir bra för dig som längtat så länge!
2014-07-24

  Maj-Lis VIP
Sogset
2014-07-24

    ej medlem längre
Så mycket stilla vemod det ryms i dina ord.
2014-07-24

  Maria Sundelin VIP
Klokt men lite tråkigt
2014-07-24

  Teresia Ridell
Sorgset, vemodigt men också hoppfullt gläntande på framtiden.
Gillas !
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT