Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan höra dig skrika i Småland

Jag i takt med musik som inte är skapad för era öron
I takt med den värld som är ny och så välbekant och hemma
Ändå finns något bortom allt det glittande om natten

Föll i gruset, men ut kom bara lycka ur mina sår

Jag vet att du förstår nu, och det är vackrare än allt här tillsammans
Skulle gärna stanna för alltid
Då försvinner nog magin och kärleken tillslut.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-24 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet