Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodyguard

Brudarna har börjat skaffa maskot
behöver inte ängsligt spana bakåt
Istället för att skaffa sig en manlig biff
köper man sig en biffig mastiff
Man skyddar sig mot manligt våld
och är till manlig gunst ej längre såld




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-24 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP