Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar skälvömkan eller vad

jag tog livet jag tog livet som en lek
jag skrattade högst falskt av rädsla

jag tog inte ansvar för min frihet där
ute där det finns färg på dom väggar

som omger er för hos mej är alltid
betongen ledsen grå men inger

trygghet med tidens oroliga själ i
början kände jag mej instängd och

orättvist behandlad men på något
sätt har jag acceptera min livs

situation när tanken bekräfta
förnuftet att det var ditt jag tog mej

skälv nu sitter jag inlåst jag tog mitt
liv jag tog mitt liv och kasta bort det




Fri vers av den nakna poeten
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-24 19:36



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Himlens väktare ja vi är ju skapta och välsignade med morgondagens gåva att ställa allt till rätta av det vi gjorde fel i gårdagen roligt att se dej min vackra vän tack för din kritik kram
2014-07-25

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det går att ta tillbaks det!
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten