Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är från min tyngsta tid, just efter beskedet om min mors sjukdom. Från mörka perioden som ständigt var närvarande då är detta den enda texten kvar. Jag vet att den är mörk, men nu härskar ljuset.


God natt

Metallsmaken i min mun äcklar mig.
Hur jag än spottar vill den inte ge med sig.

En sista rörelse är vad som krävs.
Fumlar med trötta fingrar, röda ögon vägleder mig.

Stålsätter mig, letar styrkan.
Orkar inte den sista biten fram.

Stålets kalla yta kväver mig sakta.
Når inte fram till ett sista avgörande.

Når ej fram till den sista kramen.
Allt som krävs för ett ändlöst god natt.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-25 01:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP