Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smooooothie Lips


Känner värmen från dina läppar
mot mina

”Det här är inte sant”, mumlar jag
innan jag trycker mig mot dig

”mgmlbmmmb”, mumlar du



...ja, exakt.




Fri vers av Burläsk
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-03-30 18:28



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
*ger dig en ordentlig tung-kyss bara för att det är lördag*
2006-04-01

    Mattias Karlsson
De fem första raderna var super, sedan skulle jag vilja byta ut den sista mot typ: "...jag vet precis vad du menar" eller något annat... Du är inspirerande som vanligt :)
2006-03-31

  madinsane
fnissattack får jag av denna..
förmodligen beror det mest på att jag är trött
och för att jag sitter och försöker ljuda ett
”mgmlbmmmb”
eller så är den bara lustig :)
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt