Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lev nu


fragment av tankar om väg val minna egna och andras

kärlek är bara ett paserande tillstånd känslan igenom ett helt liv
är det därför vi söker nya platser att vandra på det oupptäckta att

upptäcka och förlora oss i att få njuta en stund innan vi går vidare
när mötet är passerat kärleken upplevd och lusten inte längre till

freds tråkiga situationer igenom handlingar utagerade i vrede ej
genomtänkta eller menade drivna av vrede och ursinne våldet sätter

djupa spår i en hel bekantskaps krets och generakon alla blir illa
berörda och den utsatta förd bakom ljuset man lindar in henne

honom i bomull i egen rädsla för sanningens bekräftad om händelsen
att denna inte ska kunna hantera sanningen resultatet mentalt pausad

förhandlings förlamad lögnen är född romantiserad och mörkad i stället
ljuset skepnad torterande stark som sej bör när den ska bearbetas och

gråtas ut skrik slå på döda ting svär i din ensamhet skrik i natten som
en varg ylar gråt till dina tårar är slut för sedan går livet vidare i din

ensamhet men om du har bearbetat hårda minnen och slutat din flykt då
kommer snart glädjen och glansen i dina ögon och du ler igen tids nog

möter du någons ögon som ger dej en känsla i ditt bröst då kommer du även
känna rytmen i från ditt hjärta igen som ger dej en stark känsla av liv för du

bestämer skälv nyckeln till allt sitter i ditt eget huvud börja bearbeta och sluta
fly börja älska igen för hatet tar din energi




Fri vers av den nakna poeten
Läst 116 gånger
Publicerad 2014-07-26 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten