Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljummet är bäst för kroppen, säger kineserna


passiva ord i värmen ( choka )



längta, vänta
vara; man svettas ändå, -
precis som man
var aktiv med kroppen...
sysslolösheten
ger ångestsvett; vart skall man
vända tankarna,
var skulle blicken vila,
vilken musik
vara på? skall man ringa
eller se tiden an;
minnas, eller ej...
drömma kan man alltid,
se en film...

meditera? nej, det är
för jobbigt att stilla sig




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-26 21:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet om hur det kan kännas i värmen!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran