Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Sociala media.

Sociala media. Era liv skymtar förbi, i snabba reflexer av redan svunnen tid. En gifter sig, två gifter sig. Ett barn är fött, någon har dött. Någon badar i en insjö en sommarnatt. En annan lider av värmen och stannar i sin lägenhet. En delfin spräcker vattenytan i en kaskad av regnbågsglittrande droppar. Någon vet hur världen är, en annan vet det också men de vet inte samma sak.
Och här sitter jag som åskådare. Om jag sträcker ut handen kan jag, nästan, nudda vid dig. Men världen kommer inte till mig, det är en chimär.
Nu reser jag mig och går ut ur rummet. Nu. Det fanns någonting därute, det är jag så gott som säker på.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-26 23:40



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fint du fångar tidens anda.
2014-07-27

  Peter Olausson VIP
Åh, allt finns därute, det som vi alla är speglar av! Då behövs inte Facebook! Bra!
2014-07-27

  Peter Olausson VIP
Åh, allt finns därute, det som vi alla är speglar av! Då behövs inte Facebook! Bra!
2014-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Det verkligt intressanta finns därute.
Därför VÄGRAR jag att gå med i FaceBook, Twitter eller något liknande.
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger