Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommartankar


Blommor vid vägrenen

Vid vägrenar växer

cikoriablommor blå

men mina ögon färgar 

de lila.......




Fri vers av Maiah VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-27 07:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-08-04

    ej medlem längre
Fina ord, fina blommor.
2014-07-27

  Angel of love
De är vackra både som blå och lila.
Fin sommar text.
2014-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra är de i alla fall...
2014-07-27

    ej medlem längre

Anar ett djup
i denna fina text
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP