Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla får sitt här i livet, man ska ingenting ta för givet

 

Visst är livet bra konstigt

börjar tro på min mor

Att livet blir rostigt

om man sig själv oärligt skor

 

Mina forna vänner

som utnyttjade min snällhet

Förvandlades till mina ovänner

där de hånskrattade åt mig, i sin själviskhet

 

Men idag står dumsnälla jag här

skadeskjuten, ärrad men levande

Visserligen med en dumstrut på, som tär

men med ett rent samvete i spegeln speglande

 

Och idag gör jag en återblick

över allt som hänt

Och känner en hjärnans klick

på ord, min mor, till mig sänt

 

Att alla får sitt här i livet

och mycket riktigt, nu är två av vännerna döda

Hade min mor rätt, tänker jag lite efterblivit

och tittar på mina händer, utan att blöda




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-28 00:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Det man sår får man skörda"...
2014-07-29

    ej medlem längre
Oärlighet och elakhet får man alltid ångra - förr eller senare
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP