Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En för synden

Ditt hem är havet, mitt hem ligger i lådor
Hur jag än vänder och vrider på situationen finns det ingen plats för 14 lådor i havet
Inte utan att dem sjunker till botten

Alla saker i värden, som under mina erfarenheter jag har samlat
Är inte ens värt hälften
Av vad ett hav kan ge om du är med

Så sjunk till botten, försvinn i djupet
Det är redan i morgondagen glömt vad som i lådorna låg

För vid ytan ligger jag och flyter, i värmen av solen
I värmen av närheten inga saker i världen kan ge mig.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-29 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet