Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa kuvert och söta röster


kan du höra regndropparna viska mitt namn?
vad gör dom med mitt huvud?

var det du som petade mig i magen?
det gjorde så ont att jag vek mig.

så som jag vek ditt kuvert den där dagen,
den dagen när allt blev rosa.

jag kommer ihåg att jag hade en rosa klännig,
du vet då...
då när du pussade mig på kinden och jag sa att du var söt.

kommer du inte ihåg det?
... jag kommer ihåg.

mitt minne sviker mig aldrig.
min röst kommer ihåg det där;
den viskar det till mig hela tiden.

ingen låter mig glömma.
inte det rosa, inte min röst och inte kuvertet.

men det gör inget,
för vem i hela världen

skulle vilja glömma dig?




Fri vers av Kathleen
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-03-30 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen