Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att befinna sig i skottlinjen


Gränslösa Du

Lys inte för mycket

Du bländar

Se på oss andra

Härma

Flocken håller ihop

Dags att börja använda
psykologiska vapen

Isolering och
bort manövrering

Vägrar vara i en fyrkant

Gränslösa, tokfina, lyckliga

Du!












Fri vers av WyS VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-29 09:41



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Intressant läsning och tänkvärt. Välskrivet!
2014-08-25

  Lars Hedlin
Att vara sig själv utan att förinja andra eller att sudda ut andras betydelse är en styrka få besitter! kram
2014-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Man måste ha rätten att vara sig själv!
2014-07-29

  Lehva VIP
Våga vägra sudda ut sin personlighet. Bravo!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP