Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någonting är för bra


för att vara sant, så är det som oftast det

Så det gäller att man är vaksam så att man

slipper bli lurad

För det är så lätt att man många gånger vill tro

gott om allt och alla

Men tyvärr så ser inte verkligheten ut så

Så tro får man göra i kyrkan

Det är ett mer passande ställe för sådant som tro

då man inte helt säkert veta om

hela sanningen...

Om någonting är för bra!

Ken Cassel
29/7-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-29 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel