Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska uppfinna mig en sträckbänk


som ska kunna sträcka på oss alla på morgonkvisten

innan vi äter frukost

För vi ska göra precis som katten gör när den

vaknar upp efter lite vila

Isometriska rörelser

Sträcka på våra ben och leder och muskler

Vilket lär hjälpa oss att komma igång på morgonen

med full styrka istället för som nu

när man bara sätter sig ner i en kall bil alldeles

trött och seg och bara vill somna om igen...

Den ultimata sträckbänken!

Ken Cassel
29/7-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-29 14:43



Bookmark and Share


  anits VIP
En bra ide har du här!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel