Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sk false friend uitbuyte betyder utnyttjande. Skojigt ur två perspektiv...


uitbuyte

du har i alla år
dragit nytta av
mig
och alla andra
män du mött

efter nästan
tjugo år
med stöd från
Dig har jag
sagt nej

-det är läskigt skönt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-29 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP