Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten, Vatten ....

Vatten
Du Gudadryck
som hugsvalar
min törstande
lekamen
i sommarhettan
Du smickrar inte
med läckra
smaksensationer
Du är bara dig själv
det klara, kalla och rena
Du släcker min törst
och livar
mina inre organ




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-30 11:07



Bookmark and Share


  Lehva VIP
En härlig, livsglad, tacksam text:-)
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP