Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

River broarna

River broarna nu
Sliter hjärtat mitt itu

Vill bara skrika NEJ!..inte du

Egna broar byggda för vänskap nu utan hopp
Hjärtat som skulle känna säger bara stopp.

River broarna nu






Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-30 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP