Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läser till min sorg att även Thomas Mann var entusiastisk inför första världskriget.


underordning

något vackert
i profetens
och andra
krigshetsares
vokabulär




Fri vers av Bengt VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-31 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP