Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Business as usual

Vid sidan av ingången
till Konsum
finns en uttagsautomat
Där har någon klottrat
"Det är otrevligt
med tiggare här"!
Romen som sedan
en längre tid
posterat sittande
bakom bankomaten
har inte berörts
av detta
utan fortsätter
oförfärat
sin verksamhet




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-31 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP