Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kontakt

Jag ligger och vrider, vänder,
tänker och önskar

saknar

Önskar jag kunde göra något,
sorgen trycker mot min bröst

sorg,
det är en sorg

jag avskyr att inte kunna ha dig kvar i mitt liv
jag behöver ha kvar dig mer än mycket annat i mitt liv
just nu
alltid

Jag är ledsen
det gör ont
jag saknar precis allt med dig

allt!




Fri vers av Alwan
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-01 07:18



Bookmark and Share


  Angel of love
Texten strålar ut saknad på ett fint berörande sett. Den känns att läsa.
2014-08-01

    ej medlem längre
Oj denna text skapade känslor i mig till tusen.
Finns ett par människor jag önskar hade skrivit just så här
till mig
Jag saknar dem så det värker, sprängs och blöder i mitt inre
oavbrutet
tack för att du skakade om mig
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan