Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns med dig

Vi reser tillsammans,
i mitt mörker.
Du gråter och sjunker.
men hjältarna,
lyfter vår resa.
Vännen,
som aldrig gav upp.
Grannen,
som ringde på.
Polisen,
som slog näven i bordet.
Du skrattar,
när jag berättar om flykten.
Jag och döttrarna,
körde tio mil fel.
Vi slutade aldrig,
att sjunga.







Fri vers av Lehva VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-02 10:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Här lyckas du bygga upp en scen, en handling och en stark vändning på slutet. Skickligt!
2014-08-04

  Angel of love
Tårfyllt och frihetskänsla på samma gång. Du skriver så himla bra.
2014-08-03

  Connie
Jag rörs till tårar av både sorg och glädje. Man riktigt känner hur friheten exploderar i de sista raderna!
2014-08-02

  Annie b'larsson VIP
jag vill gråta när jag läser din text, den påminner mig om bitar ur mitt eget, och så är den så vacker.
2014-08-02

    ej medlem längre
Jag rörs till tårar när jag läser dina ord. Så starkt. Så berörande.
2014-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tänk att man kan skratta i en sådan situation! Det är lite som att man skrattar ut den som skadat en. Så gjorde min bror och jag också. I smyg.
2014-08-02

  WyS VIP
Från mörker mot ljuset!
2014-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Länge leve ljusets bärare!
Sjung våra hjärtan, sjung!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP