Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitetens ymnighetshorn

Att enbart gå i sina egna tankar
är inte bra för en människa
Det måste få ett utflöde någonstans
På Poeter.se har vi den möjligheten
Vi kan ta del av varandras tankar
och åsikter om livet;
och alla dess skiftningar
Och vi kan stödja och uppmuntra
varandra
Allt textmässigt frambringat
ur kreativitetens ymnighetshorn




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-02 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP