Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundbulten!

Jag har hittat en sandal
Ecco Black Babett
känns på foten så nätt och så rätt
och ser ut som en sandalett!

Dessutom så störtskönt snygg
så foten känner sig både
välklädd och trygg.

Rätt sko
ger ett lyft för gång
så sen vart man än är på språng
blir livet sen bara som en glad sång!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-03 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt