Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Bevingad själ ~

Fjärlisdaggen droppar på ditt hjärta
Du kan inte längre krama din smärta
Den faller så lätt i ljusets mörker

Mörkret inom dig känns evigt svalt
Det var ingenting du själv hade valt
Du har aldrig förr nått detta djup

Djupet kryper närmare in din själ
Förtvinad gnista ger dig inget skäl
Bottenlöst hav av djup själsdagg

Daggen dryper dig allt tyngre ner
Blodet speglar din själ när du ber
Innan du lyfter dina lättade vingar

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fuckin great!
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind