Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är jag!


Mitt skrivande har blivit till mitt Mantra

Den som är jag

Något som jag kan stå för

För jag har något som jag vill förmedla till er alla

Så den som vill får gärna titta in och läsa

Följa med mig ut på en ordens resa

Och sen får du se vad det kan ge

Men jag hoppas att du ska finna någonting gott här

som du sen i livet kan ta med

Kanske en och annan liten ny livserfarenhet

För varför utsätta dig för en massa egna misstag

då du kanske kan lära dig av mina

Eller vad säger du, Stina Anits

Du goda och varma kvinna som alltid ger mig

goda kommentarer här

Så i dig är jag lite kär

Dig som jag ifrån den här sajten aldrig vill

ska få försvinna i någon dimma

Nä, inte ens i denna sena timma

Så slit till er nu något av mina alster och i mina ord

börja simma...

Mitt skrivande har blivit till mitt Mantra

Den som är jag!

Ken Cassel
4/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-04 04:00



Bookmark and Share


  Connie
Så fint du beskriver det!
2014-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns alltid något gott man kan hitta i dina ord...
2014-08-04

  anits VIP
Så fint du skriver Ken! Ja, man ska alltid vara den man är.
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel