Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om ekonomi

Jag måste tänka på
att ransonera
mitt upplåtande
av örontid
Det finns vissa
som mobilt
ägnar sig åt
sitt upplåtande
av egotankar;
bara pratar på;
sällan lyssnar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-04 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP